Project ontruimingsplattegronden Genemuiden - Overijssel

april 2024-In samenwerking met Safety Service Leusink, mochten wij ontruimingsplattegronden opstellen voor hun opdrachtgever in Genemuiden. De heren van Safety Service Leusink voorzien op locatie de plattegrond schetsmatig van de benodigde informatie, waarna ik deze digitaal verwerk tot twee ontruimingsplattegronden. 

Lees meer »

Project van schets naar ontruimingsplattegrond

Van een aantal opdrachtgevers krijg ik alles digitaal aangeleverd en zo ook voor deze opdracht. Het pand is van binnen flink verbouwt en aan mij de taak dit allemaal aan te passen in de digitale tekeningen om vervolgens de ontruimingsplattegronden op te stellen.Ook deze opdrachten zijn erg leuk om te doen en ben ik toch weer trots op het eindresultaat

Lees meer »

Project ontruimingsplattegronden en ontruimingsplan Steenwijk

maart 2024 - In samenwerking met Safety Service Leusink uit Meppel, mochten wij de ontruimingsplattegronden en het ontruimingsplan verzorgen voor hun opdrachtgever in Steenwijk.Tevens hebben wij de plattegrond gedigitaliseerd omdat hier geen digitale exemplaren van beschikbaar waren. Voorafgaande de inventarisatie op locatie ben ik eerst bij de heren van Safety Service Leusink kennis wezen maken.

Lees meer »

Project Table Top plattegrond manege

Februari 2024 - De BHV-cursus kennen we allemaal wel maar wist je ook al dat er BHV-cursussen zijn speciaal gericht op de paardensport?In opdracht van @bhvhippischesport mocht ik een Table Top plattegrond maken van een manege. Zo kunnen de cursisten diverse scenario’s in en om de stallen oefenen op tafel.

Lees meer »

Project digitaliseren plattegronden

Januari 2024 - Het komt regelmatig voor dat wij een ingescande plattegrond toegestuurd krijgen met hier en daar wat Typp-Ex en wat met de hand getekende stellingen, muren en deuren. Helaas zijn er dan geen digitale bewerkbare plattegronden aanwezig en is het aan ons de taak deze digitaal te maken.

Lees meer »

Project ontruimingsplattegronden Kesteren

November 2023 - Naast het volledig op afstand werken, vind ik het ook leuk om zelf op locatie de ontruimingsplattegronden te inventariseren en in te tekenen. Zo mocht ik gisteren in opdracht van en samen met @besafebrandbeveiliging op pad naar een opdrachtgever in Gelderland.Dit complex heeft echter veel natte ruimtes waarbij de kliklijsten welke wij normaliter gebruiken niet praktisch zijn. Hoe we dit hebben opgelost, lees je in een later bericht :) 

Lees meer »

Project Fryslân

Voor één van onze vaste opdrachtgevers mochten we maar liefst 20 plattegronden maken voor een prachtig verbouwd pand in Leeuwarden, Friesland.

Lees meer »